Vállalati nyelvtanfolyamok  06-1-215-2753

Rólunk

Az ÁGM Inside Word Kft. 1998-ban alapította az Inside Word Nyelvoktató Központot Budapesten. Már a kezdetekkor is több általános tevékenységi körből állt össze nyelviskolánk repertoárja:

  • Üzleti partnereink, vállalatok és magánszemélyek részére szervezünk kihelyezett nyelvtanfolyamokat különböző nyelveken, számos helyszínen
  • Külföldi magánszemélyek és üzletemberek számára biztosítunk magyarnyelv-oktatást csoportos és egyéni formában.
  • Iskolánk budapesti közpntjában egyéni és csoportos lakossági nyelvtanfolyamokat szervezünk.
  • A hosszabb távú nyelvelsajátítás mellett, annak kiegészítéseként változatos témájú, intenzív, az idegen nyelvet eszközként felhasználó tréningeket ajánlunk.
  • Online tanfolyamokat szervezünk, ezáltal otthonról vagy akár munkahelyéről is kényelmesen tanulhat.
  • Felnőttképzési szolgáltatásaink: Előzetes tudásszintfelmérés, valamint képzési szükséglet mérés, melyet ingyenesen biztosítunk.

Az Inside Word Nyelvoktató hosszú távú célja az, hogy megszerettesse az idegen nyelvek tanulását, és kiváló minőségű képzési rendszerével hozzájáruljon ahhoz, hogy Magyarországon növekedjen azoknak a száma, akik legalább egy idegen nyelven magas szinten tudnak kommunikálni.

Törekszünk arra, hogy partnereink speciális kéréseinek eleget tegyünk, személyre szabott nyelvi kurzusaink és egyedi tanmenetek biztosítják a sikeres nyelvelsajátítást.

Célunk minden szinten, hogy partnereink minőségi nyelvoktatásban, illetve rugalmas, az egyedi igényeket is teljesítő ügyintézésben részesüljenek, és a szervezés minősége találkozzon a nyelvtanulás eredményességével.

Miért az Inside Word-del tanuljon?

Szakmai háttér – minőségi garancia

Ajánlatkéréstől az oktatásig


Kérje személyre szabott árajánlatunkat!