Referenciák

REFERENCIÁK

Számos partnerrel működünk illetve működtünk együtt sikeresen, így bízunk benne, hogy Önökkel is hasonlóan jó kapcsolatot tudunk kialakítani.

Nyelviskolánk a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által regisztrált felnőttképzési intézmény

Nyilvántartásba vételi szám:  B/2020/000749  

Az Inside Word Nyelvoktató néhány válogatott referenciája a vállalati tanfolyamok közül:

Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.
Computer Emporium Kft.
ÉGÁZ-DÉGÁZ Zrt.
Ernst & Young Tanácsadó Kft.
Flextronix, Tab
GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt.
Gebrüder-Haider Kft. 
Grafton Recruitment Kft.  
Huwil Kft.
KÉSZ Csoport – KÉSZ Consulting Kft.
KLM Royal Dutch Airlines
Lufthansa Systems Hungária Kft.

MasterCard Europe Sprl
MultiSoft Számítástechnikai Kft.
Net Travel Service Kft.
MVM Csoport
Organica Technológiák Zrt.
OT Industries Zrt.
Roche (Európa) Szolgáltató Kft.
SADE – Magyarország Mélyépítő Kft. 
Samsung Electronics Zrt. Jászfényszaru
Viacom Global Hungary Kft.
Vilati Szerelő Kft. 
Willi Betz Hungária Kft.


Varga Judit, Learning and Development Specialist 

Az Inside Word nyelviskolával már több csoport nyelvtanulását szerveztük meg. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a tanároknak, akik pontosan, felkészülten érkeznek az órákra, ott jó és közvetlen hangulatot teremtenek, és ezzel is elősegítik, hogy munkatársaink az angol nyelvet minél magabiztosabban használják munkájuk során.


ScreenHunter_58 May. 21 08.04

Perei Judit, HR Manager – KLM Holland Légitársaság

„ Az Inside Word Nyelviskolával az együttműködésünk 2010-ben kezdődött, azóta stabil és megbízható partnere cégünknek a munkatársak nyelvi készségeinek fejlesztésében.

Az iskola által biztosított színvonalas nyelvoktatás követi a cégünk által támasztott igényeket, ezáltal további fejlődési lehetőséget tud nyújtani kollégáinknak, és ez a vállalat szempontjából igen jelentős értéket képvisel.

Az Inside Word eddigi együttműködésünk során kezdőtől a felsőfokú szintig biztosított munkatársaink számára angol, német, francia, spanyol, olasz, valamint orosz nyelvtanfolyamokat.

Egyéni szintfelmérést követően személyre szabott tananyaggal, haladási ütem és időbeosztás mellett garantálják a nyelvtanfolyam hatékonyságát. A folyamatos értékelések lehetővé teszik munkatársaink nyelvi fejlődésének pontos követését.

Kíváló együttműködésünk a szakmai kompetencián és a nyelviskola által képviselt magas szintű nyelvoktatáson túl köszönhető az általuk tanúsított rugalmasságnak, amely a csoportok különböző igényeinek összehangolásánál rendkívül fontos. Képzéseikkel teljes mértékben meg vagyunk elégedve, kapcsolatunk a Nyelviskola munkatársaival gördülékeny és eredményes.

A tanárok szakmai felkészültsége, a tanítás iránti elhivatottságuk, és a képzésben résztvevők véleményére való nyitottságuk, valamint a precíz adminisztráció és a megbízhatóságuk miatt ajánlom mindenkinek az Inside Word Nyelviskolát.


imgres

Szabó Mariann, HR vezető – Multisoft Számítástechnikai Kft.

„Az Inside Word Nyelvoktató Központ szakképzett magyar és anyanyelvi tanárai sokéves tapasztalattal és hatékony oktatási módszerekkel biztosítják a vállalatunknál folyó órák magas színvonalát. Kezdőtől a felsőfokú szintig biztosítanak nyelvtanfolyamokat, általános és szakmai nyelven egyaránt.

Egyéni szintfelmérésüket ingyenesen biztosítják cégünk részére, ezt követően pedig személyre szabott tananyaggal, haladási ütem és időbeosztás mellett garantálják a nyelvtanfolyam hatékonyságát.

A célnyelven történő kommunikáció gyakorlása mellett az iskola tanárai nem hagyják figyelmen kívül a nyelvtani szerkezetek, nyelvi sajátosságok folyamatos megerősítését, és gazdag, színes, jól átgondolt tananyaggal készülnek minden egyes órára. Lényeges cégünk számára, hogy a kollégák mindig aktuális témákkal és szókinccsel dolgozzanak, az idegen nyelven is követni tudják a komplex tartalmú újságcikkeket, ebben is hatékony segítségükre vannak az iskola által biztosított nyelvtanárok.

Az iskolával való sikeres együttműködésünkhöz hozzátartozik az oktatásszervezőkkel kialakított bizalmi munkakapcsolat, a rugalmas és segítőkész hozzáállás a tanfolyamokon résztvevő kollégák időbeosztásához, egyedi tanulási igényeikhez.


Lufthansa Systems Hungária Kft.

“Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Inside Word-nek a cégünknél évekig sikeresen működtetett kihelyezett nyelvtanfolyamok megszervezéséért, melyek színvonala, szervezése és hatékonysága kiemelkedő volt. Itt szeretnénk köszönetet mondani a tanároknak, akik mindig felkészülten és a csoporttagok elvárásainak megfelelően vitték a csoportokat.”


mast

Sanja Zigic  – MasterCard Europe, Representative Office in Hungary

I have been taking one-on-one Hungarian lessons since summer with Eszter. She is a very good teacher, systematic and I love her persistence to speak in Hungarian only – while it is extremely difficult, it is very important to learn how to express yourself without using an easy way out in English. Also, she is very reliable and flexible in terms of timing and arrangement of the classes, which was very important for me. All in all, I hope to continue soon.


Farkas Beatrix, Üzletág Igazgató – Grafton Recruitment Kft.

A nyelvtanfolyamokon kívül a közelmúltban angol nyelvű prezentációs tréningen is részt vettek kollégáink az Inside Word szervezésében, amely szintén nagyon hasznos volt számunkra. Nagyon elégedettek vagyunk az eddig nyújtott szolgáltatásokkal és szeretnénk a jövőben is az Inside Word-del együtt dolgozni.