Rólunk

Rólunk

Az ÁGM Inside Word Kft. 1998-ban alapította az Inside Word Nyelvoktató Központot Budapesten. Már a kezdetekkor is több általános tevékenységi körből állt össze nyelviskolánk repertoárja:

Üzleti partnereink, vállalatok és magánszemélyek részére szervezünk kihelyezett nyelvtanfolyamokat különböző nyelveken, számos helyszínen

Külföldi magánszemélyek és üzletemberek számára biztosítunk magyarnyelv-oktatást csoportos és egyéni formában.

A hosszabb távú nyelvelsajátítás mellett, annak kiegészítéseként változatos témájú, intenzív, az idegen nyelvet eszközként felhasználó tréningeket ajánlunk.

Online tanfolyamokat szervezünk, ezáltal otthonról vagy akár munkahelyéről is kényelmesen tanulhat.

Felnőttképzési szolgáltatásaink: Előzetes tudásszintfelmérés, valamint képzési szükséglet mérés, melyet ingyenesen biztosítunk.

Intézményünk szervez a Felnőttképzési törvény hatálya alá nem tartozó képzéseket

Felnőttképzési engedéllyel rendelkezünk és a Felnőttképzési törvény hatály alá tartozó képzést is kínálunk ügyfeleinknek.  Engedélyszám E-000707/2014, angol nyelvi képzési  program engedélyszáma: E-000707/2014/C001

Az Inside Word Nyelvoktató hosszú távú célja az, hogy megszerettesse az idegen nyelvek tanulását, és kiváló minőségű képzési rendszerével hozzájáruljon ahhoz, hogy Magyarországon növekedjen azoknak a száma, akik legalább egy idegen nyelven magas szinten tudnak kommunikálni.

Törekszünk arra, hogy partnereink speciális kéréseinek eleget tegyünk, személyre szabott nyelvi kurzusaink és egyedi tanmenetek biztosítják a sikeres nyelvelsajátítást.

Célunk minden szinten, hogy partnereink minőségi nyelvoktatásban, illetve rugalmas, az egyedi igényeket is teljesítő ügyintézésben részesüljenek, és a szervezés minősége találkozzon a nyelvtanulás eredményességével.

Miért az Inside Word-del tanuljon?

Szakmai háttér – minőségi garancia

Ajánlatkéréstől az oktatásig