Céges nyelvtanfolyam elérhető közelségben

Csapatépítő tréning angol és magyar nyelven

Céges nyelvtanfolyam elérhető közelségben

Ha az Inside Word-del szeretne tanulni, azt az ország szinte bármely nagyobb városában megteheti, az adott helyszínen elérhető nyelvi kurzusainkon. Emellett, részben vagy teljesen online nyelvoktatást is vállalunk!

Lehetőségek országosan

Céges nyelvtanulás országosan, Budapesten kívül számos településen.

Széles kurzuspaletta

Gyakorlati fókuszú tanfolyamok, szaknyelvi tanfolyamok, tréningek.

Rugalmas megvalósítás

Munkarendhez igazított képzés, online nyelvoktatás is elérhető.

Nyelvtanfolyamok az Ön és kollégái igényei szerint

Minden esetben igyekszünk a megbízói elvárásoknak megfelelni, magasfokú rugalmasságot és pontos adminisztrációt várhat az Inside Word Nyelvoktató Központtól. A klasszikus tanfolyamok mellett szaknyelvi kurzusok is elérhetők, például pénzügyi, jogi vagy orvosi területen, illetve a prezentációs technikák fejlesztése céljából is.

Állásinterjúra felkészítő konzultáció

Az Inside Word Nyelvoktató Központ az ország szinte minden nagyobb városában indít a megjelölt nyelvek vonatkozásában nyelvtanfolyamokat, illetve nyelvi tréningeket cégek számára. A vállalati nyelvtanfolyamok, illetve tréningek megtartását előre egyeztetett helyszínen biztosítjuk.

A nyelvtanfolyamok egésze alatt alkalmazkodunk a résztvevők igényeihez.

Az alábbi városokban szervezünk kihelyezett céges nyelvtanfolyamokat:

Többé nem okoz frusztrációt a nyelvhasználat! Magabiztos kommunikáció minden helyzetben az Inside Word céges nyelvtanfolyamaival

Üzleti, tárgyalási, prezentációs és informális szituációkban egyaránt magabiztos lesz gyakorlati fókuszú, élő helyzetekre épülő kurzusainknak köszönhetően.

Professzionális nyelvtanárok minden kurzuson

Megfelelő, oktatói végzettséggel rendelkező, illetve, számos esetben szaknyelvi területen is végzett / tapasztalt oktatókkal dolgozunk. Oktatóink munkáját óralátogatásokkal ellenőrizzük, emellett pedig továbbképzési lehetőségeket biztosítunk számukra – így kurzusaink magas minőségéért mindig garanciát tudunk vállalni.

Ingyenes képzési igény és tudásszint-felmérés

Minden nyelvi kurzus megkezdése előtt felmérjük a hallgatók tudásának szintjét, és ennek megfelelően alakítjuk ki a képzési tervet. A képzési igény felmérésével személyre szabott kurzusterv állítható össze; az online elérhető tesztek pedig akár most is kitölthetők:

Inkább online nyelvoktatást választana? Kattintson IDE online nyelvi kurzusaink megtekintéséhez!