Tréningek

VÁLLALATI TRÉNINGEK

A hosszabb távú nyelvelsajátítás mellett, annak kiegészítéseként és betetőzéseként az Inside Word változatos témájú intenzív, az idegen nyelvet eszközként felhasználó tréningeket ajánl Ügyfeleinek.

Célunk a passzív nyelvtudást aktív nyelvhasználattá fejleszteni, a nyelvi gátlásokat és korlátokat lebontani, és a vállalati élet során minden helyzetben megfelelő nyelvi kompetenciát biztosítani Ügyfeleinknek.

Iskolánk a tréningek teljes körű megszervezésével és levezetésével remek alkalmat teremt Ügyfeleinek arra, hogy kiszabadulva a hétköznapok monotonitásából, kellemes környezetben sajátíthassák el az idegen nyelven átadott, specifikus igényekre szabott gyakorlati tudást.

Meghirdetett tréningjeink körében igen népszerűek az időgazdálkodási tréning magyar nyelven, valamint a prezentációs, tárgyalástechnikai, csapatépítő, jogi szókinccsel bővített tárgyalástechnikai és a SPEAK!SPEAK!SPEAK! kommunikációs tréning és állásinterjúra felkészítő konzultáció angol nyelven is. Az angol és német nyelvű üzleti és kereskedelmi tréningek e-learning formában is igénybe vehetőek.

Tekintse meg tréningjeink széles választékát!

SPEAK! SPEAK! SPEAK! KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING ANGOL NYELVEN

A szóbeli kommunikációs készségfejlesztő tréning a beszédkészséget és a beszédértést fejleszti. Aktivizálja a passzív nyelvtudást, praktikus új szókincset nyújt és segít a verbális komplexusok legyőzésében. Célja az angol szóbeli kommunikációs készség intenzív fejlesztése, valamint a nyelvi gátlások feloldása.

TÁRGYALÁSTECHNIKA ANGOL ÉS MAGYAR NYELVEN

Az eredményes tárgyalás nélkülözhetetlen nyelvi eszközeinek elsajátítása. A tréning segít elsajátítani azokat a nyelvi kliséket, kifejezéseket, szerkezeteket, amelyek szükségesek a sikeres üzleti tárgyaláshoz. A tanórák jelentős részében ezért a résztvevők tárgyalási szituációkban gyakorolhatják az angol nyelvet.

PREZENTÁCIÓS TRÉNING ANGOL ÉS MAGYAR NYELVEN

A hatásos prezentáció elengedhetetlen nyelvi kellékeinek elsajátítása. A tréning segít elsajátítani azokat a kifejezéseket, szó- és mondatszerkezeteket, amelyek szükségesek a sikeres elõadás megtartásához.

Prezentációs tréning angol és magyar nyelven

JOGI SZÓKINCCSEL BŐVÍTETT TÁRGYALÁSTECHNIKA ANGOL NYELVEN

Azon jogi kifejezések, szerkezetek, terminológiák elsajátítása, amelyek szükségesek az üzleti tárgyalás sikerének eléréséhez.

Jogi szókinccsel bővített tárgyalástechnika angol nyelven

E-LEARNING! ANGOL KERESKEDELMI LEVELEZÉS

A kereskedelmi levelezés tréning célja, hogy az angol nyelvû kereskedelmi levelezés (ügyvezetés, beszerzés, értékesítés, pénzügy, humánerőforrás, leveleinek) írásában segítséget nyújtson.

E-LEARNING! ANGOL ÜZLETI LEVELEZÉS

Az angol vagy német nyelvű üzleti levelezésben (megrendelés, ajánlat, panaszlevél stb.), valamint az e-mailek, emlékeztetők, memók, jegyzőkönyvek, faxok írásában segítséget nyújtson.

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING ANGOL ÉS MAGYAR NYELVEN

Növekedjék a csapaton belüli kohézió és lojalitás, a résztvevőkkel együtt feltérképezzük a csoporton belüli szerepeket, munkamegosztást, javuljon a csapaton belüli kommunikáció.

Csapatépítő tréning angol és magyar nyelven

IDŐGAZDÁLKODÁS TRÉNING MAGYAR NYELVEN

A résztvevők elsajátítsák az időgazdálkodás és az eseményirányítás szemléletmódját, meghatározzák és pontosítsák saját prioritási rendszerüket, hatékony időgazdálkodási technikákat sajátítsanak el és gyakoroljanak szituációs gyakorlatokban, illetve beépítsék eszköztárukba a hatékony időgazdálkodáshoz szükséges önérvényesítő technikákat.

Időgazdálkodás tréning magyar nyelven

ÁLLÁSINTERJÚRA FELKÉSZÍTŐ KONZULTÁCIÓ

Az állásinterjún nyújtott hatásos prezentáció elengedhetetlen nyelvi kellékeinek elsajátítása. A program segít az önbizalom erősítésében, a sikeres előadás elsajátításához szükséges szó– és mondatszerkezetek elsajátításában, valamint bemutatja, hogyan keltsük fel hatékonyan partnerünk figyelmét.

Állásinterjúra felkészítő konzultáció

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK