Tréningek

VÁLLALATI TRÉNINGEK

Inside Word vállalati tréningek, hogy a passzív nyelvtudásból aktív nyelvhasználat legyen

Hosszabb távon nagyon fontos a nyelvismeret fejlesztése, azonban az igazán aktív, magabiztos nyelvhasználathoz nélkülözhetetlen a megfelelő környezetben, helyzetekben történő gyakorlás.

Ebben segítenek az Inside Word vállalati tréningjei: változatos, érdekes, az üzleti életben fontos témákban, szakértők vezetésével!

Miért hasznosak a vállalati tréningek?

A hatékony nyelvhasználatnak legtöbbször a gátlásosság áll az újtában, amit a gyakorlat hiánya okoz. Tréningjeink segítenek, hogy kollégái magabiztosabbá váljanak a nyelvhasználatban, miközben fejlesztik nyelvi kompetenciáikat, és számos éles helyzetre készítik fel őket.

Kiszakadás a megszokott környezetből

Vállalati tréningjeink teljeskörű szervezését és lebonyolítását elvégezzük – így Ön és kollégái kellemes környezetben, a hétköznapok monotonitásából kiszakadva tanulhatnak. A tréningeken személyre szabott, specifikus gyakorlati tudást adunk át.

Népszerű, hatékony, kipróbált vállalati tréningek

Az Inside Word kínálatában számos olyan vállalati tréninget talál, amelyek már komoly múltra és elismertségre tekintenek vissza. Ilyenek például a prezentációs, a jogi, a csapatépítő és állásinterjúra felkészítő angol nyelvű, illetve az angol és német üzleti tréningjeink.

Angol és magyar nyelvű tárgyalástechnikai tréning

Ahhoz, hogy egy tárgyalás eredményes legyen, bizonyos nyelvi eszközök használata nélkülözhetetlen. A tárgyalástechnikai tréning olyan szó- és kifejezéskészlet, illetve fordulatok elsajátítását segíti, amellyel egy tárgyalás sikerre vihető.

Angol és magyar nyelvű prezentációs tréning

A sikeres prezentációhoz számos olyan nyelvi készségre van szükség, ami kizárólag célzott gyakorlatokon sajátítható el. Tréningünk különféle kifejezések, mondatszerkezetek elsajátításával segít a magabiztos, eredményes prezentálásban!

Prezentációs tréning angol és magyar nyelven

Angol nyelvű, jogi szókinccsel bővített tárgyalástechnikai tréning

Annak érdekében, hogy a tárgyalások, szerződések aláírása magabiztosan és sikerrel történjen, fontos elsajátítani különféle jogi terminológiákat angol nyelven. Tréningünk ebben nyújt hatékony segítséget.

Jogi szókinccsel bővített tárgyalástechnika angol nyelven

Az induló lépés: ingyenes tudásszint-felmérő tesztek a személyre szabott képzéshez és tréninghez

Angol kereskedelmi levelezés e-learning tréning

Nemzetközi partnerekkel történő kapcsolattartáshoz, a cég terjeszkedése miatt, illetve beszerzések, pénzügyi, értékesítési vagy HR-ügyek bonyolításához ideális segítség az angol nyelvű kereskedelmi levelezés e-learning tréningünk.

Angol vagy német üzleti levelezés e-learning tréning

Az általános üzleti levelezés tréningen keresztül elsajátíthatók azok a formai és nyelvi követelmények, amelyek szükségesek a megrendelések, ajánlatok, panaszlevelek, illetve e-mailek, memók vagy jegyzőkönyvek megírásához.

Angol és magyar nyelvű csapatépítő tréning

Segíti a kommunikációt, erősíti az összetartó erőt a csapaton belül. A tréning alatt a résztvevők jobban megismerik egymást, a csapatban betöltött szerepeiket, illetve a jellemző feladatmegosztást is. Célja, hogy a csapat hatékonyabban, gördülékenyebben tudjon együttműködni a mindennapi munkavégzés során.

Csapatépítő tréning angol és magyar nyelven

Magyar nyelvű időgazdálkodás tréning

Hatékony időgazdálkodási, és ehhez szükséges önérvényesítési technikák elsajátításával, illetve a priorizálási rendszerük fejlesztésével a résztvevők hatékonyabbá válnak a mindennapi munkavégzésükben. Emellett, a tréning során, szituációs gyakorlatokon keresztül a tudás könnyedén be is épül az eszköztárukba.

Időgazdálkodás tréning magyar nyelven

Angol és magyar nyelvű állásinterjú-felkészítő tréning

Angol és magyar nyelvű állásinterjú-felkészítő tréning
A sikeres állásinterjú alapja a magabiztos nyelvhasználat. Tréningünkön segítünk az ehhez szükséges szó- és mondatszerkezetek elsajátításában, illetve olyan módszereket is átadunk, amellyel az interjú résztvevője elnyerheti beszélgetőtársa figyelmét.

Állásinterjúra felkészítő konzultáció

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK

Ha bármely céges tréningünk felkeltette az érdeklődését…

  • kérje személyre szabott ajánlatunkat,
  • amelyre 2 napon belül válaszolunk,
  • majd szerződéskötést követően megkezdjük az együttműködést.