Tréningek

Vállalati tréningek

A hosszabb távú nyelvelsajátítás mellett, annak kiegészítéseként és betetőzéseként az Inside Word változatos témájú intenzív, az idegen nyelvet eszközként felhasználó tréningeket ajánl Ügyfeleinek.

Célunk a passzív nyelvtudást aktív nyelvhasználattá fejleszteni, a nyelvi gátlásokat és korlátokat lebontani, és a vállalati élet során minden helyzetben megfelelő nyelvi kompetenciát biztosítani Ügyfeleinknek.

Iskolánk a tréningek teljes körű megszervezésével és levezetésével remek alkalmat teremt Ügyfeleinek arra, hogy kiszabadulva a hétköznapok monotonitásából, kellemes környezetben sajátíthassák el az idegen nyelven átadott, specifikus igényekre szabott gyakorlati tudást.

Meghirdetett tréningjeink körében igen népszerűek az időgazdálkodási tréning magyar nyelven, valamint a prezentációs, tárgyalástechnikai, csapatépítő, jogi szókinccsel bővített tárgyalástechnikai és a SPEAK!SPEAK!SPEAK! kommunikációs tréning és állásinterjúra felkészítő konzultáció angol nyelven is. Az angol és német nyelvű üzleti és kereskedelmi tréningek e-learning formában is igénybe vehetőek.

Az itt felsorolt képzéseink nem tartoznak a Felnőttképzési törvény hatálya alá

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!