BLOG: Az angol tanulás módszerének skálái végtelenek?- Végre egy angol honlap, amivel fejleszted a nyelvtudásod!

A BBC World Service részei 1943 óta segítik a tanulók angol tudásának fejlesztését. Ingyenes szöveges és hanganyagokat, valamint videókat kínálnak neked, amelyek nyelvtani, kiejtési és élőbeszéd sorozatokat is tartalmaznak. Arra is bátorítanak téged, hogy kapcsolódj másokhoz a történeted megosztásával.

Egyértelműen profik, nem is csoda!

Hiszen a BBC Learning English 1943 óta tanít angolt a globális közönségnek, ingyenes hang-, videó- ​​és szöveges anyagokat kínálva a tanulóknak szerte a világon. Rengeteg kurzusokat megtalálod, szintekre és témákra bontva.

Így tanulhatsz önállóan a BBC segítségével!

A BBC a világon is egyedi angol honlapjai közül megemlítünk néhányat az önálló angol tanuláshoz: a BBC Active, a YouTube-on elérhető audió- és videó leckék, valamint a BBC Learning Zone. 

Videós anyagaik az angol kiejtésről és a hozzá kapcsolódó beszéd kiejtési jellemzőkről, bármilyen szintű tanulóknak segítenek megérteni és megvalósítani ezeket a gyakorlatban is. A feliratok és példák segítenek megértetni veled, a szóban forgó hangokat és azok fonemikus átírását. Ezeknek a szimbólumoknak az elsajátítása hasznos az új szókincs kiejtésének egyszerű dekódolásában.

Még mindig módszereket keresel az angol nyelvtudásod javítására?

Rengeteg forrást találsz a BBC Learning English honlapján. Különféle témájú híreket tartalmaznak, az üzleti élettől a sportig. Vannak érdekes 6 perces angol videók is, amelyek a szókincs alapjait tárják fel, mint például a szavak összekapcsolása, előtagok, antonimák stb.

A BBC számos nyelvtani forrást tartalmaz, amelyek különböző szintekre vannak osztva. Ha egyszerű magyarázatokat és példákat egyszerűnek találod, hogy elmélyítsd a leckékben tárgyalt nyelvtani témák megértését, ezek a sorozatok szórakoztatóak, lebilincselőek és tanulságosak. A leckék könnyen követhetők remek példákkal és gyakorlati részekkel.

A munkádban is helye van az angol tudásnak!

Az üzleti angol nyelvtanfolyam nagyszerű módja annak, hogy bővítsd a szókincsedet, és megtanulj néhány hasznos kifejezést a munkahelyen. Olyan emberek számára készült, akik kevés vagy egyáltalán nem ismerik az üzleti angol nyelvet, és szeretnék javítani a magabiztos beszédkészségüket a munkahelyükön.

Gyermekek számára is ideális!

Bizonyos szórakoztató videókat arra terveztek, hogy az angol tanulást izgalmasabbá tegyék gyermekek számára. Használd a videókat, hogy segítsd gyermeked készségeinek fejlesztését, vagy felkeltsd az érdeklődést az angol történetek olvasása iránt otthon, vagy éppen az iskolában!

Az angol tanulás egyetemen BBC-vel

Külföldre készülsz tanulni, és szeretnéd fejleszteni általános angol nyelvtudásodat, mielőtt elutazol? Aggódsz amiatt, hogy napi szinten használod az angol nyelvet, hogy jól teljesíts az egyetemen? Íme egy érdekes sorozat, amely segítséget nyújt az alapvető szókincs és beszédkészség kialakításában, hogy magabiztosabban kommunikálj az egyetemen és környékén. Hogyan kell használni őket? Bizonyos animációs videók 18 különböző helyzetre összpontosítanak, amelyekkel külföldi tanulmányok során találkozhatsz.

További BLOG bejegyzések