BLOG: Minőségi garancia a vállalati nyelvoktatásban

Több mint 20 éve az üzleti nyelvoktatási szektor szerves részei vagyunk. Célunk, hogy mindig magas színvonalú oktatással a legjobb szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleink számára. Nyelvtanfolyamokat tartunk Magyarországon, az ország bármely pontján.

Online és kihelyezett tanfolyamainkat rugalmas időpontokkal és személyre szabott programokkal a partnerek igényeihez igazítjuk. Ezen felül üzleti nyelvtanfolyamokat biztosítunk az angolon kívül 8 másik nyelven, többek között francia, német, spanyol, olasz, orosz, holland, svéd és kínai.

Érvek amiért érdemes bennünket választani

  • Professzionális nyelvoktatás, barátságos légkör.
  • Válogatott nyelvtanári gárdával rendelkezünk, akiknek a segítségével az igényeidhez és a követelményekhez megfelelően alakítjuk ki képzési programjainkat.
  • Olyan nyelvtanfolyamokat kínálunk, amelyeken tanáraink a legújabb oktatási módszerek segítségével építik fel a szélesebb tudást.
  • Magyar nyelvtanfolyamaink a külföldiek körében is népszerűek.

Garantáljuk a cégen belüli fejlődési lehetőség

Testre szabott angol nyelvtanfolyamokat készítünk, amelyek maximális növekedést eredményeznek partnereink számára. A legjobb eredmény elérése érdekében minden együttműködést tudás- és képességfelméréssel kezdünk. Így nyelvtanfolyam tökéletesen illeszkedik az alkalmazottak tudásigényéhez.

Ezt a szolgáltatást ingyenesen biztosítjuk.

Nyelvtudás- és készségfelmérő eszközök segítenek megtalálni a legmegfelelőbb csapatot a következő 5 nyelven: angol, francia, német, olasz, spanyol. Kérésre más nyelvekhez is biztosítjuk ezeket az eszközöket.

Gyakorlatban hasznosuló tudás

Célnyelvi óráink a munkahelyükön idegen nyelvet használó és a nyelvtudást fejleszteni vágyó kollégákra fókuszálnak. Az órákon nem csak általános nyelvi szituációkra, hanem szakmai környezetben előforduló gyakorlati helyzetekre koncentrálunk. Ezáltal a tanulók szert tehetnek a megfelelő nyelvtudásra, amelyet a mindennapi munka során azonnal alkalmazni tudnak.

Kiváló alkalmazkodóképesség és rugalmasság

A minőség és a rugalmasság tökéletes kombinációját kínáljuk, így a saját tempódban tanulhatsz. Vállalati nyelvtanfolyamok online vagy személyes formában egyaránt rendelkezésre állnak.

Beszédcentrikusság fejlesztése a céges tanfolyamokon

Vállalati nyelvtanfolyamok célja, hogy megadja a sikerhez szükséges ismereteket, miközben véget vetünk a kommunikációs szorongásnak

Hatékony és egyben szórakoztató módszereket fejlesztettük ki, hogy tanulóink megtanuljanak magabiztosan kommunikálni a munkájuk során.

További BLOG bejegyzések