Online nyelvoktatás

Online nyelvoktatás

Nyelvtanulás határok nélkül: online nyelvi kurzusok változatosan, különböző felületeken, igény szerint

Online tanfolyamaink ugyanolyan minőségben és hatékonysággal működnek, mint kihelyezett kurzusaink.

TRÉNINGEK

Azonnali visszacsatolás a teljesítményről – az online oktatás legfőbb előnyei

Ha online oktatásról beszélünk, elsődlegesen mindenkinek az jut eszébe, hogy bárhol, bármikor teljesíthető.

Mit érdemes tudni az online nyelvi képzésekről, mielőtt ezt a megoldást választja?

Előnyök előnyökkel kombinálva: blended learning
A hibrid oktatás egy olyan fajtája, ahol a hagyományos face-to-face, illetve az online képzések előnyei találkoznak egymással.

Az e-learning során a hallgató nagyobb önállóságot kap
Mivel az online képzéseken a leckék feldolgozása nagyrészt önálló munka, a tanulónak több esélye van egyedül kipróbálni a tudását.

A nyelvoktatásban fontos a személyes jelenlét, de…
A nyelvoktatásban lényeges az oktatói útmutatás. Azonban az egyre fejlettebb eszközöknek köszönhetően ma már online is több mód van erre.

Milyen felületeken történik az online nyelvtanulás?
Skype, Zoom, Teams és nyelvoktató szoftver is rendelkezésére áll, ha az online nyelvtanulás mellett dönt, az Inside Word-nél bármelyik megoldás elérhető.

Milyen nyelven keres e-learning vagy blended learning nyelvtanfolyamot?

Az említett 9 nyelven felül, egyedi megrendelői igény alapján továbbiak oktatását is vállaljuk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Így épülnek fel a blended learning, azaz vegyes nyelvi kurzusok

A nyelvtanfolyam 50%-át konzultációs órák adják

Ezeken az alkalmakon az oktató és a hallgató vagy személyesen, vagy egy online meeting-programon keresztül találkozik. A konzultációs órák célja az útmutatás a nyelvtanuláshoz, illetve az esetleges akadályok leküzdésének segítése.

Időgazdálkodás tréning magyar nyelven

Klasszikus nyelvórák online

A klasszikus nyelvórák személyesen zajlanak, face-to-face, az oktató és a hallgató találkozásával. Meeting programok segítségével ez is megvalósítható az online térben, vagyis ugyanúgy élkőben zajlik egy nyelvóra, mint személyesen, csak a Skype, a Zoom vagy épp a Meets előtt.

A live videós, online nyelvórák előnyei

Teljesen rugalmasan, egyéni tempóban lehet tanulni

Nem kell tanfolyamkezdési időponthoz alkalmazkodni, a házi feladatok önállóan, e-mailes, órai vagy azonnali, automatikus visszacsatolással ellenőrizhetők.

Gazdaságosabb nyelvtanulási lehetőség

Olcsóbbak maguk a képzések is, hiszen nem kell útiköltséget kalkulálni; illetve a hallgatónak sem kell közlekedési idővel számolnia, ha otthonról tanul.

Visszakereshető tananyagok, folyamatos önellenőrzés

Nem kell a hallgatóknak attól tartani, hogy elvesznek a jegyzetek, hiszen minden tananyag és hanganyag visszakereshető később.

Ingyenes tudásfelmérő tesztek a személyre szabott nyelvi képzéshez

Online feladatmegoldás klasszikus nyelvórák nélkül

A McMillan English Campus online nyelvoktató programját használjuk

Ebben a kipróbált, hatékony rendszerben több száz hagyományos és üzleti feladat érhető el angol nyelven. Több százezer ember alkalmazta már sikerrel, és tanult angolul a rendszeren keresztül időkorlátok nélkül. Ügyfeleinknek nem béta, hanem eredeti verziót adunk a programból!

FORDÍTÁS ÉS TOLMÁCSOLÁS

Személyre szabott online nyelvtanulás a programon keresztül

A rendszer lehetővé teszi, hogy minden tanfolyam egyénileg személyre szabható legyen a rendszerben. Ezt az Inside Word-nél minden esetben speciálisan képzett oktatók végzik el a hallgatók számára. Tanáraink nemcsak felkészítést, hanem folyamatos továbbképzést is kapnak.

Állandó visszacsatolás, tudásszint-értékelés a McMillan English Campussal

A programban szereplő tananyagokkal, illetve feladatmegoldásokkal töltött idő nyomon követhető a rendszerben. Emellett, a megoldott feladatok sikeressége, illetve a sikeres teljesítések általános aránya is látható a programban, hogy a tudás folyamatosan ellenőrizhető legyen.

6 tipp arról, hogyan tanulj angolul igazán hatékonyan

Miért és kinek hasznos az online nyelvtanulás?

Nyelvtanulás időkorlát nélkül

Aki állandó időhiánnyal küzd, nehezen alkalmazkodik fix időpontokhoz, vagy munkahelyen nehéz kiemelni a munkaidőből, a program segítségével bárhol, bármikor tanulhat.

A haladási ütem kiegyensúlyozása

Nyelvtanuló csoportokban eltérő lehet a haladási ütem, a program segítségével azonban erősíthetők a szükséges területek – nyelvtantól a hallásértésen át a kiejtésig.

Elképesztően sokszínű nyelvi tananyag

Több, mint 400 nyelvtani gyakorlat érhető el magyarázatokkal a programban. Emellett, több ezer szókincs-bővítő feladat, üzleti nyelvi videók, gyakorlatok, cikkek, játékok, nyelvvizsga-felkészítő gyakorlatok is.

Pontos képet ad a nyelvi fejlődésről

A nyelvtanulás folyamán a kollégák tudásának fejlődéséről folyamatosan nyomon követhető, pontos képet csatol vissza a program.

Egyéb tudnivalók a McMillan rendszerben történő online nyelvtanulásról:

 • Hagyományos nyelvórákkal gyorsabb fejlődés érhető el.
  A programon keresztül történő nyelvtanulás nem helyettesíti a klasszikus – akár live videós – órákon való részvételt, ugyanis például a beszédkészség fejlesztésére itt nincs lehetőség.
 • Semmilyen program telepítésére nincs szükség a McMillan-program használatához.
  Mivel teljesen online a felület, egy belépő kóddal azonnal eléri a tananyagokat, így internetkapcsolattal bárhol, bármikor tud tanulni.
 • A hallgató számára szükséges feladatok kijelölését szakképzett oktató végzi el.
  A tudásszint-felmérés eredménye alapján a tanár jelöl ki feladatokat, amelyekkel a leghatékonyabban fejleszthető a tanuló nyelvtudása.
 • Azonnali visszacsatolás az elvégzett feladatokról.
  A hallgató minden kitöltött feladatát azonnal javítja, értékeli a rendszer.
 • Rögzített és nyomon követhető eredmények a programon és az Inside Word-ön keresztül.
  Mivel a rendszer rögzíti a hallgató eredményeit, nyelviskolánk bizonyos időközönként kimutatásokat készít belőle és továbbítja a megbízónk felé. Így mindig pontosan láthatja, kollégái milyen ütemben haladnak nyelvtudásuk fejlesztésével!

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK