Magyar nyelv külföldieknek

Az Inside Word évek óta több száz diák magyar nyelvi képzését végzi – a diákjainktól kapott folyamatos pozitív visszajelzés garancia a minőségre. Tanfolyamainkat kihelyezett formában, az ügyfél által meghatározott helyen tartjuk. Kihelyezett magyar nyelvi kurzusaink népszerűsége annak köszönhető, hogy tanáraink magas színvonalon és rendkívüli elhivatottsággal oktatják a magyart, mint idegen nyelvet.

Iskolánk tanárai nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a magyar nyelv oktatásában. Kimagasló kommunikációs készségük és az órák kötetlen hangulata lehetővé teszi, hogy tanár és diák közt gyorsan kialakuljon az eredményes tanuláshoz feltétlenül szükséges közvetlen, barátságos viszony. Nemcsak megadott tanterv alapján dolgoznak, hanem tanítási módszereiket a diákok igényeihez alakítják. Beszéd centrikus tanfolyamaink célja, hogy a diákok rövid idő alatt elérjék azt a nyelvi szintet, amellyel aktívan bekapcsolódhatnak a magyarországi életbe.

Tananyagainkat a tanárok több éves tapasztalata alapján úgy állítottuk össze, hogy minél kevésbé legyen szükség közvetítőnyelvre, így – bár tanáraink mind beszélnek legalább egy idegen nyelven – a diákok szinte önállóan fedezik fel a magyar nyelvet

Kihelyezett egyéni és csoportos nyelvtanfolyamainkat a diákok igényei szerint alakítjuk, figyelembe véve, hogy mikor és heti hány órában szeretnének tanulni.

Minden leendő diákunk és csoportunk számára AZ ELSŐ ÓRA INGYENES! Az óra után a diákok eldönthetik, hogy szeretnék-e igénybe venni szolgáltatásainkat a továbbiakban vagy esetleg egy másik tanárral szeretnék folytatni a tanfolyamot.