Miért az Inside Word-del tanuljon?

Állásinterjúra felkészítő konzultáció

Miért az Inside Word-del tanuljon?

Mert a nyelvek széles skáláját kínáljuk: angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, holland, svéd, kínai, magyar mint idegen nyelv kurzusokat szervezünk és mert mindezt online és tantermi oktatás formájában is kínáljuk.

 • Mert minőségi nyelvoktatást garantálunk.
 • Nyelviskolánk a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által regisztrált felnőttképzési intézmény:
  Nyilvántartásba vételi szám:  B/2020/000749
 • Mert áraink kedvezőek.
 • Mert egyszerre jellemez bennünket a rugalmasság, a professzionalizmus és a pontos adminisztráció.
 • Mert ügyfeleink már közel 20 éve elégedettek velünk.

Ezáltal az Inside Word könnyen megvalósítható megoldást kínál válaszul a már sok munkáltató és munkavállaló által feltett kérdésre:Hogyan használhatnánk aktívan, magabiztosan és professzionálisan az idegen nyelvet a mindennapos üzleti kommunikáció, a prezentációk és tárgyalások során?

Minőségi garanciák

 1. TANULMÁNYI FELELŐSEINK
  diplomás nyelvtanárok, ezáltal garantáltan szakemberek gondoskodnak a magas színvonal folyamatos fenntartásáról. Oktatóinkat folyamatosan értékeljük, és rendszeresen szervezünk óralátogatásokat, melyeken a képzésért felelős kollégák vesznek részt, hogy tanácsaikkal hatékonyan hozzájáruljanak a tanár munkájához és a hallgatóság elvárások szerinti fejlődéséhez.
 2. KÉPZETT, SZÍNVONALASAN OKTATÓ NYELVTANÁROK
  Nyelvtanáraink alapos válogatáson esnek át, amellyel biztosítjuk, hogy a nyelvórák színesek, tartalmasak és hatékonyak legyenek. Garancia: vállaljuk, hogy amennyiben Ön nem elégedett az oktató nyelvtanárral, azonnali tanárcserét biztosítunk.
 3. NYELVOKTATÁSI MÓDSZEREINK
  A nyelvtani rendszerezés és felzárkóztatás, az írás- és olvasáskészség fejlesztése mellett az Inside Word nyelviskola a verbális készségek erősítésére törekszik kommunikáció-orientált oktatási módszerekkel, magyar és anyanyelvi tanárok vezetésével. Célunk, hogy a gyakorlati életben kiválóan hasznosítható nyelvtudást biztosítsunk minden hallgatónknak. A hallgatók által elsajátított nyelvi ismereteket aktív szereplést megkívánó szituációs gyakorlatokban, beszélgetésekben, szerepjátékokban generáljuk.
  Hallgatóink kis csoportokban és egyéni oktatás formájában tanulnak nyelvet. A tanfolyamok speciális spektrumai közül legtöbb oktatónk a szóbeli készségfejlesztésre, a nyelvtani felzárkóztatásra és a kommunikáció-orientált nyelvoktatásra helyezi a hangsúlyt.
  Kurzusainkon az általános nyelv mellett lehetőség van üzleti, marketing/pénzügyi, jogi és orvosi szaknyelv elsajátítására is.
 4. INGYENES IGÉNYFELMÉRÉS ÉS SZINTFELMÉRÉS
  Nyelviskolánkban a következő felnőttképzési szolgáltatásokat nyújtjuk:
  Előzetes tudásszint-felmérés (00000091), valamint képzési szükséglet mérés (00000093), melyet ingyenesen biztosítunk.
 5. INGYENES PRÓBAÓRA
  Próbálja ki nyelvóráink hatékonyságát egy ingyenes próbaórán!
 6. HASZNÁLHATÓ NYELVTUDÁS
  Az Inside Word a verbális készségek erősítésére törekszik kommunikáció-orientált oktatási módszerekkel, magyar és anyanyelvi tanárok vezetésével, a gyakorlati életben kiválóan hasznosítható nyelvtudást biztosítva minden hallgatójának.
 7. PROFI TANFOLYAMSZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS
  Az Inside Word szolgáltatásaira általánosan jellemző a nagy gondossággal és odafigyeléssel történő szervezés és lebonyolítás. A nyelvi kurzusokat az ügyfelek igényei szerint alakítjuk, figyelembe véve, hogy milyen intenzitással és a nyelv milyen területeire koncentrálva kívánnak tanulni.

Törekszünk arra, hogy partnereink speciális kéréseinek eleget tegyünk, személyre szabott nyelvi kurzusaink és egyedi tanmenetek biztosítják a sikeres nyelvelsajátítást.
Célunk minden szinten, hogy partnereink minőségi szolgáltatásban, illetve rugalmas, az egyedi igényeket is teljesítő ügyintézésben részesüljenek, és a szervezés minősége találkozzon a nyelvtanulás eredményességével.

Kedvező árak

Ügyfeleink számára az első alkalommal ingyenes próbaórát biztosítunk.

Rugalmasság 

Tanfolyamaink rugalmasan alkalmazkodnak a nyelvtanulók igényeihez, testre szabott tematikával és tempóval járulnak hozzá a hatékony és dinamikus fejlődéshez. Az órák gyakorlati jellegűek, tehát aktív részvételt kívánnak meg a hallgatóktól.

A nyelvi kurzusokat az Ügyfelek igényei szerint alakítjuk. Szolgáltatásainkra általánosan jellemző a nagy gondossággal és odafigyeléssel történő szervezés és lebonyolítás.

Oktatásszervezőink gondoskodnak az Ügyfél és a hallgató felé történő pontos és megbízható visszacsatolásról. A hagyományos tanfolyami adminisztráció mellett kérésre kimutatást vezetünk a hallgatók részvételéről, haladásukról, teszteredményeikről.

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA:

Minimum 60 órás szerződéskötés esetén az első 6 óra alatt megbizonyosodhat afelől, hogy iskolánk a legmagasabb szintű oktatást biztosítja. Amennyiben mégsem teljesen elégedett, a szerződést e 6 óra alatt bármikor felbonthatja fizetési kötelezettség nélkül.

Az Inside Word által szervezett kihelyezett céges nyelvtanfolyamok nagyon népszerűek partnereink körében. Ennek köszönhetően számos referenciával rendelkezünk e téren: Lufthansa Systems Hungária Kft., Ernst & Young Tanácsadó Kft., Roche Európa Szolgáltató Kft., KLM Royal Dutch Airlines, NET Travel Services Kft., Grafton Recruitment Kft, stb.

TANANYAG

 • a tankönyveket  a bolti árnál kedvezőbb áron tudjuk biztosítani és igény esetén a helyszínre is szállítjuk (Cutting Edge, Inside Out, New Headway, Market Leader, In Company, stb., nyelvvizsga előkészítők: Blackbird, Pitman, TELC, Euro City, stb.),
 • A különböző tankönyvek, hanganyagok, audiovizuális és nyomtatott anyagok, CD-rom, valamint Internetes segédanyagok hozzájárulnak ahhoz, hogy az órák  még érdekesebbek, tartalmasabbak legyenek és ezáltal a hallgatók gyors nyelvi fejlődése is biztosítva legyen.

NYELVVIZSGA-FELKÉSZÍTÉS

Bár az Inside Word nem nyelvvizsgaközpont, de vállaljuk hallgatóink felkészítését komplex, speciális szókinccsel bővített nyelvvizsgákra is. Oktatóink nagy gyakorlattal rendelkeznek a Cambridge, ECL, TOEFL, Trinity, BME, Euro, Goethe és Rigó utcai nyelvvizsgákra való felkészítésben.
Oktatóink mindemellett folyamatos nyelvtani rendszerezéssel és a beszéd-, valamint íráskészség fejlesztésével segítik a hallgatók magabiztos nyelvhasználatát.

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK

Kérésre házivizsgát szervezünk a hallgatóknak, amelyen kiderül, mennyit fejlődtek a hallgatók a tanfolyamok alatt.