Online és kihelyezett üzleti angol nyelvtanfolyam

Használható angol nyelvtudásra van szüksége az üzleti élet területén? Ha szeretne munkahelyén problémák nélkül angol nyelvű telefonhívásokat, levelezéseket, megbeszéléseket bonyolítani, Önnek ajánljuk üzleti angol nyelvtanfolyamunkat.

Üzleti angol / Business English nyelvtanfolyamunk segítségével az üzleti területen elengedhetetlen tudásra tesz szert.

A tanfolyam akár online is elvégezhető, home office körülmények között, ahol hasonló eredményekkel sajátíthatja el az angol üzleti nyelv sajátosságait, mint egy helyszíni képzés esetén. Egy üzleti angol tanfolyam esetén ugyan nincs meg a személyes kontaktus, de a videokonferencia eszközök segítségével az oktató ugyanúgy képes figyelemmel kísérni a diákok fejlődését.

Az Inside Word Nyelviskola közel több mint két évtizedes tapasztalattal kínál üzleti angol nyelvtanfolyamokat online illetve kihelyezett céges nyelvoktatás keretein belül egyaránt.

Az órák minőségét szakképzett magyar és anyanyelvi tanáraink biztosítják professzionális oktatási módszereikkel, valamint szakmai, aktuális témájú tankönyvekkel.

A szimplán elméleti megközelítés ugyan képes jó eredményeket hozni egy nyelvvizsgán, de az üzleti életben nehéz érvényesülni vele. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy gyakorlatban is jól használható tudást adjunk át.

Egyéni szintfelmérést követően személyre szabott tananyaggal, időbeosztással és haladási tempóval garantáljuk a nyelvtanfolyam hatékonyságát.

Nyelviskolánk magas színvonalú üzleti angol tankönyveket alkalmaz, melyek tananyagai aktuális témájú cikkeket dolgoznak fel olyan hasznos témakörökben, mint pl. gazdaság, marketing vagy humán erőforrás. A könyvek anyagai olyan neves lapokból merít, mint a „Financial Times” vagy a „The Economist”.

A képzésen résztvevők képesek lesznek az angol üzleti kommunikációra, üzleti levelezés lebonyolítására.

Az üzleti nyelvben szintén fontos a szakmai angol kifejezés készletének bővítése, amire külön tekintettel vagyunk.

Egyéb angol nyelvtanfolyamok

  • Nyelvvizsga-előkészítés
  • Általános nyelv
  • Pénzügyi nyelv
  • Jogi szaknyelv
  • Orvosi szaknyelv
  • EU-szaknyelv
  • Prezentációs technika
  • Tárgyalástechnikai gyakorlatok